Szimbolikus Szellemi Piramis Tarot tanfolyamok

Jelen-Lét Mátrixa

Ismerd meg jelen állapotodat, hogy tudatosan tudd teremteni a jövődet!

Egy különleges azonnali megoldást kínáló technika életvezetési tanácsadóknak, coachoknak, személyiségfejlesztő trénereknek, magánszemélyeknek.

A legtöbb ember egész életében keresi a boldogságot, miközben elfelejt a jelenben lenni. Mit jelent ez? Jelenlegi félelmeik és jövőbeni aggodalmaik irányítják, vagy a múltat hibáztatják. A bezzeg, ha nem ide születtem volna, másik városban élek, több pénzem lett volna kezdetű mondatok teszik ki mindennapjaikat.

Jelen állapotban a tudomány 7 alapvető félelemtípust ismer, ez a Jelen-Lét Mátrix alaptanítása.

Milyen típusú félelem vezérel a létezés melyik szintjén. Megjelenési helye szerint lehet hibás gondolati, téves érzelmi vagy cselekvési képtelenség.

A JELEN-LÉT MÁTRIX olyan önismereti módszer, amely leképezi az elemzés pillanatában a kérdező tudatalattijában lévő rejtett érzelmi elakadásokat, blokkokat. Azonnali megoldást kínál, tudatosítja az okokat, felismeri és javítja a hibás programokat, bevésődéseket. Egyúttal hatásosan képes megváltoztatni gondolkodásunkat, érzelmi beállítódásunkat, majd cselekvés szintjén a megvalósulás felé törekszik.
Ennek következtében az életünk minden területén pozitív változást hoz, melynek során rendbe jönnek az egészségi, anyagi, munkahelyi és párkapcsolati problémák.

Az elemzési módszer a Szimbolikus Szellemi Piramis Tarot 22 lapos alapkirakási modelljére épül, ahol konkrét ábra konkrét pozícióiba meghatározott sorrendben kell berajzolni a kártyákon levő számokat. A pozíciók különböző motivációkat és emóciókat jelölnek, melyek magyarázatát az elemző tanfolyamon tudja elsajátítani egységes oktatási tematika alapján, hogy a későbbiekben a sikeres vizsga után franchise szerződés keretében tudjon vele munkát vállalni.

A tanfolyam időtartama 32 óra, kétszer 2 napi 8 óra, akik már ismerik a Szimbolikus Szellemi Piramis rendszerét alapfokon.

Témakörei: 

  • Az Életfa 22 útja, a 22 szám kulcsszavai és értelmezése, az ÁBRA vízszintes és függőleges felosztása, alapkirakás, tiltó lapok, probléma lap és akadályozó lap meghatározása.
  • Az optimális út tana, a lenyitás tana, életterületek pozíciói a piramisban.
  • A Mátrix felépítése, alapismeretek, alkalmazásának lehetőségei.
  • Az érvényesülés 13 pozíciója, a pozíciók jelentéstartalma.
  • A Jelen-Lét Mátrix, mint teremtéseink tudatosításának térképe, gyakorlás.
  • A hat + 1 alap diszharmónia a Mátrixban.
  • Összefüggések a 13 pozíció és a diszharmóniák között
  • Elemzési lehetőségek
  • A hármasságok vizsgálata, értelmezése, gyakorlás

Azoknak a hallgatóknak, akik még nem ismerik a Piramis rendszerét, a fenti témakörök változatlanok, kibővítve a 22 lap alap- és módosított értelmezésével, illetve időben + 2 teljes napi elfoglaltsággal.