Szimbolikus Szellemi Piramis Tarot tanfolyamok

Elemzés

Konzultációra, elemzésre jelentkezés az alábbiak szerint működik:

 

Tarot elemzés:

telefonon vagy email-ben történő előzetes egyeztetés alapján, személyesen (Budapesten vagy Pápán). Részedről a JELEN-LÉTeden kívül egyéb felkészülést nem igényel.

Díja: 9.000,- Ft (kb. 1 óra időtartamban)

Tarot Iskola

Asztrológiai – asztrozófiai elemzés:

Itt szeretném elmondani, hogy ez nem az a műfaj, ahol Te, aki szeretnél tisztábban látni az életeddel kapcsolatban, bemondasz egy – pontosnak vélt – születési időpontot, és én, a mindent tudó és -látó asztrozófus ennek alapján megmondom a tutit. Vagy kinyomtatom egy programból…

Arra kérlek, hogy tiszteld magadat annyira, hogy időt szentelsz önMAGadra! Mit is értek ez alatt? Az első találkozásunk abból áll – 2-3 óra időtartamban, hogy bepontosítjuk a születési időpontodat. Ez a Te részedről is igényel némi felkészülést, befelé figyelést.

Ezután elkészítem – kézzel megrajzolom – az asztroszkópodat (ami a születésed időpontjában az égen éppen látható csillagképeket is magában foglalja a hagyományos horoszkóphoz képest), és a Tőled hallottak és a képletedben / az égen látottak alapján elkészítem az elemzésedet. Ez részemről is rá(d)hangolódást és elmélyülést kíván, tehát időt szentelek neki.

Kérlek ezért ne keress olyannal, hogy holnapra szeretnél egy elemzést! Ha ilyesmire van szükséged, azt ugyan megértem, de akkor – mint asztrológus – nem én vagyok az embered… “Lehozni a csillagokat az égről” – hidd el – időigényes.

Tehát amikor elkészült az elemzésed, akkor egyeztetünk egy újabb időpontot, ismét találkozunk, és újabb 2-3 óra időtartamban megbeszéljük, hogy milyen kincseket, Fény MAGokat tettél a tarisznyádba, amikor útnak indultál az életnek nevezett kalandra. Kérdezni szabad közben és utána is.

Az elemzés díja: 35.000,- Ft, amely két részletben (2×17.500,- Ft) fizetendő, az első illetve a második találkozáskor; illetve skype-on történő konzultáció esetén előreutalással, szintén két részletben.

Tarot Iskola

“Egyéb” tanácsadás díja: 7.000,- Ft/óra

Az univerzális törvényeken kívül a földi törvényeket is igyekszem betartani. Tehát kérlek, olyannal ne keress, hogy “nem-e lehetne-e” olcsóbban számla nélkül! Ez nálam nem működik…

Ha elhatároztad magad, és / vagy további kérdésed van az elemzéssel kapcsolatban, keress bátran (email-ben, telefonon vagy az alábbi űrlap kitöltésével)!

 

Sok szeretettel várlak!

Melinda

Tarot Iskola

Captcha:
3 + 9 =